Uudet Petronas Urania With Viscguard™ raskaan liikenteen öljyt karstaa vastaan

Petronas uusi öljy raskas liikenteen käyttöön karstoittumista vastaan

Julkaistu 16.02.2017

[ssba]

Uudet raskaan liikenteen öljyt suojaa moottoria kartoittumista vastaan ja vähentää seisonta-aikaa

PETRONAS julkaisi 26. toukokuuta 2016 uudet uudet Urania With Viscguard™ -öljyt jotka ovat kehitetty raskaan liikenteen käyttöön. Uudet öljyt ovat kehitetty tehokkaasti suojaamaan karstan syntymistä moottoriin.

Nämä uuden malliston dieselmoottoreiden öljyt ehkäisevät hankaavaa kulutusta ja hapettumista säilyttääkseen optimaalisen öljyn viskositeetin. Tämä on vaadittavaa että kaupallisten kuljetusten liiketoiminta pysyy käynnissä ilman keskeytyksiä.

PETRONAS Urania With Viscguard™ öljyt lanseerattiin maailman markkinoilla toukokuussa 2016.

PETRONAS Lubricants Internationalin (PLI) toimitusjohtaja Giuseppe D’Arrigo kertoi uusista öljyistä: ”PETRONAS Urania with ViscGuard™ on PLI:n kansainvälisen kehityksen tulos joka syntyi ymmärryksestä asiakkaidemme ja kuluttajiemme liiketoiminnan ja kuljetusten tarpeista. ”

”Meille selvisi että suunnittelematon koneen seisonta-aika on heidän suurin pelkonsa koska se saattaa johtaa vaihtoehtoiskustannuksiin ja maineen menetykseen. Siksi asianmukainen kunnossapito on erittäin tärkeää.”

”PETRONAS Urania With Viscguard™ öljyt eivät siis pelkästään suojaa moottoria karstoittumista vastaan vaan sillä on myös suora vaikutus asiakkaidemme kokonaiskuluihin. Moottorin suojauksen lisäksi se varmistaa että meidän asiakkaamme pysyvät toimintakuntoisena ja täyttävät liiketoiminnan sitoumuksensa päivä toisensa jälkeen.”

 

Karstoittuminen yleinen ja aliarvioitu ongelma

Moottorin karstoittuminen on yleinen mutta aliarvioitu ongelma. Karstoittuminen voi johtaa moottorin vikaan ja suunnittelemattomaan käyttökatkokseen mikäli siihen ei puututa. Palamisessa syntyneet nokihiukkaset voivat kulkeutua moottoriöljyyn aiheuttaen sen paksuuntumisen joka edelleen kasaantuu muodostaen suurempia hiukkasia.

Nämä ’hiljaiset tappajat’ voivat ehdyttää kriittisten moottorinosien voitelun ja lisätä sen kulumista. Ajan myötä tilanne pahenee ankarissa käyttöolosuhteissa jota raskaskalusta usein käyttää ja johtaa viimein moottorivaurioon.

PETRONAS Urania With Viscguard™ öljyyn rakentuu vankka öljykalvo joka hajottaa karstaa säilyttäen optimaalisen öljyn viskositeetin jolloin moottorin käyttöikä pitenee. Alan uusimman standardin testissä uusi PETRONAS Urania With Viscguard™ -öljy* suoriutui pitämään öljyn viskositeetin jopa 89% paremmin. Öljy* pystyi myös jopa 50% paremmin kontrolloimaan noen kertymistä.

PETRONAS Urania With Viscguard™ öljyn lanseeraus on osa PLI:n strategista kasvun suunnitelmaa ollakseen yksi suurimpia öljyn valmistajia maailmassa vuoteen 2019 mennessä. Globaalin öljymarkkinoiden nousutrendi on syynä kehitykseen. Öljymarkkinoiden on arvioitu olevan 166 miljardia US dollaria vuoteen 2021 mennessä. Myös lisääntynyt raskaan liikenteen kaluston myynti ja kehittyvien maiden nopea teollistuminen ohjaa öljyjen kehitykseen.

D’Arrigo lisäsi, ”Teknologia on tärkein muista erottava etu PETRONAS öljyille. Uhraamme paljon vaivaa ja aikaa teknologioiden jalostukseen ja hiomiseen. Tämä on antanut meille mahdollisuuden hyödyntää meidän vahvaa perintöä voiteluaineiden teknologisessa tietämyksessä ja voimme jatkossa innovoida ja toimittaa parempia tuotteita ja palveluntarjontaa autoteollisuuden ja meidän loppukäyttäjillemme.

*Testattu käyttäen PETRONAS Urania 5000 E with ViscGuard™ -öljyä