Jäähdytysneste jäänestoaine moottori jäähdytys neste voitelu suojaneste auto traktori moottoripyörä mopo skootteri rekka kuorma-auto

PETRONAS PARAFLU UP READY

 

Yleistä

Käyttövalmis suojaneste jäähdyttimille. Monoetyleeniglykolia sisältävä perusneste, joka on valmistettu O.A.T (Organic Acid Technology) -tekniikkaan perustuvien orgaanisten estäjien kanssa. PARAFLU UP READY on tarkoitettu suojanesteeksi jäähdytysjärjestelmiin, jotka sisältävät kevytmetalleja.

Ominaisuudet

Pitkälle kehitetyt ja tiukat PLI:n suorittamat laboratoriotestit osoittavat, että PARAFLU UP READY noudattaa kaikkia vaatimuksia myös vaikeissa olosuhteissa. PARAFLU UP READY on suojaneste, joka sekoitettuna deionisoituun veteen (50 %) antaa parhaan suojan:

  • estäjäaineiden suojaominaisuuksien ylläpidon
  • optimaalisen lämmönpoiston moottorin palotilasta
  • Suojaa erittäin tehokkaasti kavitaatiolta ja sähkönpurkaukselta, jäätymiseltä (ulkolämpötila -40°C), kalkin muodostumiselta, kiehumiselta (piirin lämpötila jopa +125°C), piirin kumi- ja muoviosia paisumiselta, jäänteiden muodostumiselta piirissä myös kiivaassa käytössä.

Käyttöä koskevat ohjeet

Valmistajien suosituksia on noudatettava tuotteen asianomaisen käytön varmistamiseksi.

Kun nestettä lisätään normaalitasolle, on käytettävä aina samaa tuotetta. Älä laimenna vedellä. Älä sekoita erimerkkisiä tai eri alkuperää olevia tuotteita.

Suorituskykyluokitukset

  • ASTM D 3306 Type 3
  • CUNA NC 956-16

 

Tekniset tiedot Käyttöturvallisuustiedote