Jäähdytysneste jäänestoaine moottori jäähdytys neste voitelu suojaneste auto traktori moottoripyörä mopo skootteri rekka kuorma-auto

PETRONAS PARAFLU HT

 

Yleistä

Ammattikäyttöön kehitetty, tiivistetty suojaneste jäähdyttimille. Monoetyleeniglykolia sisältävä perusneste, joka on valmistettu O.A.T (Organic Acid Technology) -tekniikkaan perustuvien orgaanisten estäjien kanssa. PARAFLU UP READY on tarkoitettu suojanesteeksi jäähdytysjärjestelmiin, jotka sisältävät kevytmetalleja.

Ominaisuudet

Pitkälle kehitetyt ja tiukat PLI:n suorittamat laboratoriotestit osoittavat, että PARAFLU UP READY noudattaa kaikkia vaatimuksia myös vaikeissa olosuhteissa. PARAFLU UP READY on suojaneste, joka sekoitettuna veteen (50 %) antaa parhaan suojan:

  • estäjäaineiden suojaominaisuuksien ylläpidon
  • optimaalisen lämmönpoiston moottorin palotilasta
  • Suojaa erittäin tehokkaasti kavitaatiolta ja sähkönpurkaukselta, jäätymiseltä (ulkolämpötila -40°C), kalkin muodostumiselta, kiehumiselta (piirin lämpötila jopa +125°C), piirin kumi- ja muoviosia paisumiselta, jäänteiden muodostumiselta piirissä myös kiivaassa käytössä.

Käyttöä koskevat ohjeet

Valmistajien suosituksia on noudatettava tuotteen asianomaisen käytön varmistamiseksi.

Tuote on sekoitettava veden (50 %) kanssa. Älä käytä tiivisteenä. Kun nestettä lisätään normaalitasolle, on käytettävä aina samaa tuotetta. Älä sekoita erimerkkisiä tai eri alkuperää olevia tuotteita.

Suosittelija

Iveco, Iveco Bus

Suorituskykyluokitukset

  • ASTM D 6210 Type 1-FF
  • CONTRACTUAL TECHNICAL REF. N°I103.N02

 

Tekniset tiedot Käyttöturvallisuustiedote