Moottoriöljy henkilöautoöljy henkilöauto öljy autoöljy voiteluaine synteettinen

PETRONAS SELENIA WR PURE ENERGY

 

Yleistä

Selenia WR Pure Energy on äskettäin kehitelty täyssynteettinen voiteluaine, joka kykenee vastaamaan kaikkiin nykyaikaisen dieselmoottorin vaatimuksiin. Se täyttää ACEA C2 -luokituksen vaatimukset alhaisesta tuhkapitoisuudesta, mikä on korvaamaton ominaisuus hiukkassuodattimen suojaamisessa palamistuotteilta, jotka voivat johtaa suodattimen vaaralliseen tukkeutumiseen.

 

Ominaisuudet

Selenia WR Pure Energy 5W-30 käyttää High fuel Economy System -järjestelmää, joka tarjoaa huomattavan säästön polttoainekuluihin verrattuna toisiin tuotteisiin, joilla on samat viskosimetriset arvot.

  • Se lisää eniten rasittuvien moottorikomponenttien suojausta; ennen kaikkea Selenia WR Pure Energy rajoittaa turboahtimen karstoittumista, joka on suurin syy suorituskyvyn heikkenemiseen ja voi johtaa pitkittyneessä käytössä vaurioihin.
  • Selenia WR Pure Energy on siksi erittäin suorituskykyinen voiteluaine, koska siinä yhdistyvät ympäristöystävällisyys alhaisen tuhkapitoisuuden ansiosta ja aina suorituskykyisimpien dieselmoottoreiden suojaaminen.

 

Suosittelijat

Fiat, Lancia, Alfa Romeo

 

Suorituskykyluokitukset

  • SAE 5W-30
  • ACEA C2
  • FIAT 9.55535-S1 CONTRACTUAL TECHNICAL REFERENCE N°F510.D07

 

Tekniset tiedot Käyttöturvallisuustiedote